anytime

Landelijke Padel-top speelde bij Sla Raak Oisterwijk


In het week van 26 juli tot 2 augustus werd op de Padel banen van Sla Raak Oisterwijk het eerste KNLTB Topcircuit P500 toernooi van het jaar gespeeld.

Bram Meijer en Uriël Maarsen (Foto: Jeroen van Nistelrooij )

Het Topcircuit is het hoogste padel niveau in Nederland. De P500 toernooien zijn de zwaarst bezette toernooien met het hoogste prijzengeld. Er worden er dit jaar in Nederland maar 3 gespeeld. Op dit toernooi, het HouseHunting P500 toernooi, was de Nederlandse padeltop goed vertegenwoordigd en mochten we bezoekers uit het gehele land verwelkomen. De nieuwe padelbanen op het park van Sla Raak gaven deze bezoekers de gelegenheid om deze nieuwe sport van dichtbij, en op gepaste afstand van elkaar, te bekijken.

Ze werden zeker niet teleurgesteld! De hele week werden ze getrakteerd op mooie punten en spectaculaire rally’s. Het nieuwe buitenpaviljoen en extra uitgifte punt voor de consumpties zorgden voor een gemoedelijke sfeer.

In het Dames toernooi was er een eervolle vermelding voor onze eigen Aniek Kolen en Daphne van de Sande. Zij wisten, met een half jaar padel ervaring, een plek in de kwartfinale van het damestoernooi te bemachtigen. Dit toernooi werd gewonnen door Tess van Dinteren (padel trainster bij Sla Raak) met haar dubbelpartner Milou Ettekoven. Bij de heren versloegen Uriël Maarsen en Bram Meijer in de spectaculaire finale Berend Boers en Peter Bruijsten.

Naast het reguliere toernooi had Sla Raak ook de omliggende vereniging uitgenodigd om deze week deel te nemen aan een team toernooi. Hierin lieten de teams van Prinsenjagt uit Eindhoven zien dat zij deze nieuwe sport al zeer goed beheersen. Tenslotte mocht ook de jeugd van Sla Raak de padel kwaliteiten verhogen tijdens een speciale clinic die door Bram en Uriël werd verzorgd.

Ben je ook benieuwd na deze nieuwe sport en wil je het zelf eens proberen? Kijk dan eens op www.Slaraak.nl