banner

Il Grigio Haaren zeer tevreden over hun taarten actie


Voor het eerst in 59 jaar waren er geen circusvoorstellingen van het jeugdcircus Il Grigio; om het leed te verzachten werd een ludieke actie gehouden. Wij hebben Il Grigio graag een beetje geholpen; hieronder hun dankwoord voor alle deelnemers:

 

 

Mmmmmm… lekker en voor een goed doel!

De lekkernij-actie van Jeugdcircus Il Grigio was een grandioos succes. Vele mensen en bedrijven uit Haaren, maar ook uit de rest van ons land, hebben ons gesteund door middel van een bestelling van allerlei lekkernijen of een donatie. Daarom willen wij iedereen heel erg bedanken voor deze steun. Zonder jullie was deze actie niet geslaagd.

Ook veel dank aan Fysiofit, Energiek en het Haarens Klokje. Zij hebben hun klanten, medewerkers en/of vrijwilligers wat lekkers aangeboden en daarmee ons gesteund. 

Alle artiesten en medewerkers missen het circus enorm. Het is zo onwerkelijk: een jaar zonder applaus, zonder gezonde spanning op de gezichten van onze artiesten, zonder circussoep, zonder mededeling “uitverkocht” en zonder publiek. 

Voor de artiesten is er nog een leuke spelletjes middag geweest, waarin ze ook voor elkaar nummers hebben bedacht en opgetreden. Zo was er toch nog een beetje circus gevoel. 

Maar we gaan er volgend jaar een topjaar van maken en hopen jullie allemaal te zien bij ons 60-jarig jubileum. Dat wordt een groot feest!