banner

Bezoek de VVN Opfriscursus in Oisterwijk


Wilt worden bijgespijkerd over de laatste verkeersregels? Bezoek dan de 3 bijeenkomsten van Veilig Verkeer Nederland over alle verkeersregels die in de loop der jaren veranderd zijn. Bent u inwoner van de gemeente Oisterwijk, Moergestel of Heukelom meld u dan aan voor deze opfriscursus die bedoeld is voor verkeersdeelnemers van 50 jaar en ouder.

Waarom?

Verkeersregels veranderen en verkeersdrukte neemt toe…  (Foto: Toby de Kort)

Verkeersregels veranderen; telkens een klein beetje. Dus ook nadat u uw rijbewijs heeft behaald. Nieuwe verkeersborden, snelheden, wegmarkeringen en bijvoorbeeld voorrangsregels. Wist u dat veertig procent van de verkeersregels in de afgelopen vijftien jaar is aangepast? Het is voor iedere automobilist daarom belangrijk om veranderingen in de verkeersregels bij te houden. Met de online Verkeerstest van Veilig Verkeer Nederland ontdekt u snel en eenvoudig of uw kennis van de verkeersregels nog up to date is. Valt het aantal juiste antwoorden tegen? Dan is een VVN opfriscursus een goede vervolgstap. De bijeenkomsten hebben een informatief karakter en er is geen examen aan verbonden.

Aanmelden
De 1e cursus is op dinsdagen 15, 22 en 29 september van 09.15 tot 11.45 uur in Wijkcentrum de Waterhoef, Terburghtweg 100 in Oisterwijk. Het is raadzaam om alle 3 de data aanwezig te zijn. Stuur vóór 1 september een brief naar VVN, Tilburgseweg 55, 5061 CA Oisterwijk of mail bj.pijnappel@home.nl met daarin uw naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en mailadres. U ontvangt daarna een bevestiging van deelname. Voor vragen kunt u bellen met Boudewijn Pijnappel via 06-15010159.