banner

Zomerse garagesale in Westend en Pannenschuur Oisterwijk


Deze zomer is er garagesale in de wijk Westend en Pannenschuur in Oisterwijk.

Families Van de Ven en Kosters op het plein achter de Apollolaan zoeken de schaduw op (Foto: Carien van de Pas)

Op zondag 16 augustus tussen 10:00 en 15:00 uur is er een heuse garagesale. De wijken Pannenschuur en Westend hebben hun krachten gebundeld om gezamenlijk een nog mooiere, leukere en tot nu toe grootse garagesale te kunnen organiseren.

Lekker vanuit eigen huis, garage of tuin uw overbodige spulletjes verkopen. U hoeft niet te slepen; het kan allemaal vanuit huis en de kopers komen gewoon naar u toe. En het levert nog geld op ook; hoe leuk wilt u het hebben. Dat gaat gezellig worden in de wijken Westend en Pannenschuur

Natuurlijk zijn alle inwoners van Oisterwijk en omstreken welkom om te komen kijken. En voor de verkopers is het erg leuk als u bij de verschillende deelnemers aan de garagesale ook iets koopt, want daar gaat het natuurlijk allemaal om.

Iedere deelnemer aan de garagesale zal op eigen wijze herkenbaar zijn. Wilt u deelnemen als verkooppunt? Meld u dan aan vóór 31 juli via óf garagesaleoisterwijkpannenschuur@hotmail.com

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te mailen dan kunt u op dinsdag 28 juli en donderdag 30 juli van 19:00-21:00 bij mevr. Roozen aan de Pastoor de Witstraat 4 aanmelden.

Wist u dat de garagesale in de wijk Waterhoef op zondag 6 september is?!