banner

Weer koffie ochtend in Westend Oisterwijk


Westend Talent is weer begonnen met de koffie-ochtenden.

Samen aan de koffie op 1,5 mtr

De eerste koffie-ochtend in de bijzondere corona tijden hebben alweer plaats gevonden in De Coppele. Iedere woensdagochtend drinken we samen met een groep wijkbewoners koffie en thee.

Westend Talent heeft als uitgangspunt dat iedereen talenten heeft en dat iedereen iets voor een ander kan betekenen. Vanuit die visie heeft dus ook iedereen kwaliteiten om mee te kunnen doen. Als alle inwoners van Westend iets voor elkaar doen wordt de wijk een nog mooiere wijk; een wijk waar het goed toeven is.

De talenten en vragen die er leven komen samen op deze koffie-ochtenden. Op dit moment treffen steeds ruim 30 inwoners elkaar om 10:00 uur in ontmoetingscentrum De Coppele. De een komt er voor de gezelligheid om lekker te kletsen met buurtgenoten, andere stellen er hun vraag en weer andere inwoners ondersteunen andere inwoners.

Voelt u zich aangesproken en heeft u ook zin om eens bij ons aan te schuiven op de koffie-ochtend? U bent van harte welkom. Aanmelden hoeft normaal niet maar is nu helaas door de RIVM-maatregelen noodzakelijk. U kunt zich aanmelden via westendtalent@contourdetwern.nl Of bij Karin Sieverts sociaal werker bij ContourdeTwern 06-83692757.

De koffie-ochtenden vinden plaats in ontmoetingscentrum De Coppele van 10:00-11:30 uur vanaf woensdag 19 augustus.