banner

Relax op een kruk met Acoustic 4 bij Mie Pieters


Zondag 23 augustus om 15.00 uur spelen Acoustic 4 bij Mie Pieters in Heukelom en u mag gratis meegenieten!

Acoustic 4

Als vier Oisterwijkse muzikanten, Linda, Mark, Jørgen en Gertjan, hebben zij ruime ervaring in meerdere bands. In 2012 zijn ze min of meer toevallig bij elkaar gekomen en dat klikte zo goed dat ze besloten om samen verder te gaan. Zij laten zich graag inspireren door de top 2000 aller tijden en spelen de bekende nummers dan op hun eigen manier. Het liefste nummers die misschien minder voor de hand liggen, maar die toch direct appelleren aan het muzikale geheugen. Hoewel snellere nummers zeker ook tot hun repertoire behoren, voert de muziek nimmer de boventoon. U kunt dus gewoon een gesprek voeren terwijl de heerlijke klassiekers op de achtergrond blijven komen. Zij genieten ervan wanneer de mensen in de zaal de melodieën herkennen en af en toe een refreintje oppakken. Zij houden ervan om mooie muziek te maken.

Twee gitaren en een trommel en een … relaxed zittend op een kruk zingen zij voor u!