banner

Picknickroute of High-tea in Oisterwijkse bossen en Kampina*


Juist nu lenen de Oisterwijkse bossen en natuurgebied de Kampina zich uitstekend voor een fietstocht.

De terrassen open, en tegelijk de ruimte opzoeken, het kan bijvoorbeeld met de Picknick Route. De route start bij bosrestaurant en hotel Meneer van Eijck in Oisterwijk, en is samengesteld door Annita Schepens van Schepens Fietsverhuur. Eventueel benodigde fietsen, tandems of elektrische fietsen worden door Schepens Fietsverhuur na reservering op locatie voor u klaar gezet.

Schepens Fietsverhuur verzorgt meerdere fietsroutes op thema, en geeft daarbij ook advies over de geldende corona-maatregelen. Zo worden drukke plekken bewust vermeden en is voor eventuele versnapering onderweg gekeken naar afhaal plekken. Bij de Picknick Route krijgt u een lunchpakketje mee voor onderweg.

Maar ook een High-tea behoort tot de mogelijkheden. Voorafgaande of aansluitend op uw fietsroute wordt u vriendelijk ontvangen in het gezellige centrum van Oisterwijk of naar keuze juist in het rustige groene buitengebied. Een fijne recreatieve dag verzekerd!

Bij de Picknick Route is een lunch inbegrepen.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer¬†