banner

Oplichter benadert klanten Nieuwsklok Oisterwijk


Opgelet: Klanten van het Oisterwijkse weekblad Nieuwsklok en hun Zomerkrant zijn afgelopen weken benaderd door een verdacht persoon.

Con van Beckhoven is het enige en juiste gezicht voor uw advertentie in de Nieuwsklok en Zomerkrant…

Deze persoon belt de lokale ondernemers en zegt dat hij namens de uitgeverij spreekt, en een aanbod mag doen voor extra advertenties. ‘Hij zegt namens mij te bellen’, aldus Con van Beckhoven, de werkelijke vertegenwoordiger van weekblad Nieuwsklok. ‘Hij is volgens een aantal van mijn klanten erg opdringerig.’ Het verkopen van advertenties is niet illegaal; het jezelf voordoen als een ander of zonder toestemming namens iemand anders bellen is dat wel. Bovendien erg vervelend en het kan de hardwerkende ondernemer zomaar veel geld kosten.

Let op!
Om ieder misverstand te voorkomen, voor ondernemers die de lokale media met hun advertentiebudget willen steunen: Voor Nieuwsklok zijn de contact gegevens van Con van Beckhoven: Con-van-Beckhoven@emdejong.nl – 06-51152892 en voor onze website Oisterwijk Nieuws is dat Joris van der Pijll – mail@oisterwijknieuws.nl En niemand anders!