banner

Ontmoet en beweeg deze zomer in Oisterwijk


Evenals voorgaande jaren is er ook deze zomer een speciaal zomerprogramma bij het project Ontmoeting in Beweging.

Het gewone programma loopt de hele zomer door, dus ook tijdens de vakantie, op sportpark Den Donk in Oisterwijk (zie onder). Daarnaast zijn er drie speciale vrijdagen. Op vrijdag 31 juli, vrijdag 14 augustus en vrijdag 28 augustus staat de hele ochtend van 10.00 tot 12.00 uur in het teken van één sport. Op een leuke manier kan iedereen die zin heeft kennis komen maken met die sport.

Ontmoet en beweeg, ook deze zomer …

Op 31 juli bent u te gast bij de Petanque Club Oisterwijk (PCO). Zij gaan assisteren bij het gezellige jeu de boules – maar wel volgens de regels der kunst. Dit zijn hele sportieve en geanimeerde ochtenden, op het uitstekend ingerichte clubterrein aan de Moergestelseweg 32-D (naast de tennisvelden).

Op 14 augustus wordt u ingewijd in de kunst van het knotshockey spelen – een te gekke manier om samen buiten te bewegen waarbij zowel de beenspieren als de lachspieren getraind worden. Dit vindt plaats op het terrein van MHC HOCO, Sportlaan 10 (sportcentrum Den Donk, rechts van het zwembad).

Op 31 augustus maakt u kennis met wandelvoetbal onder de bezielende leiding van degene die dit al enkele jaren in Oisterwijk ‘aan de man brengt’. Maar vergis je niet: juist ook voor dames is dit een geweldige conditietraining, vooral voor die spieren waarvan u vergeten was dat u die nog had! Ook dit vindt plaats op het gastvrije terrein van MHC HOCO.

Wilt u er graag bij zijn? Meld u dan aan, er kunnen per ochtend maximaal 30 personen meedoen en vol is vol! Bel 06-47933872 of mentorhulpoisterwijk@outlook.com

Programma: