lezing goed oud worden

Oisterwijkse presenteert haar album in De Boemel in Tilburg


De 19-jarige Oisterwijkse Jasha Eliane van der Kolk is Singer Songwriter en breng 11 juli haar eerste album uit.

Jasha Eliane van der Kolk.

‘Mijn gitariste en ik hebben hier de afgelopen maanden super hard aan gewerkt. Het is een leuk proces, van het schrijven van de nummers tot elke dag repeteren en het uiteindelijk opnemen van de liedjes. Nu is het bijna zover. Mijn EP heet Unfolding (Love) en gaat over de groei die ik heb meegemaakt en daarin ook over liefde. Het schrijven van liedjes en zingen is hetgeen wat ik het liefste doe, en elke dag mee bezig ben. Ik droom er van om voor volle zalen te kunnen zingen, en mensen te inspireren en helpen met mijn muziek.’

11 Juli presenteert Jasha Eliane haar album tijdens een live optreden in theater de Boemel in Tilburg, van 15:00 tot 16:00 uur. Iedereen is welkom, mits vooraf even een berichtje via haar Instagram.