baderie

Oisterwijker dankt dokter voor zeven operaties


Rob Rokven, een voor Oisterwijk bekende hobby fotograaf, heeft niets dan lof voor de dokter die hem heeft geholpen.

Dr. Wasowicz mocht van Rob Rokven een mooi kunstwerk ontvangen.

‘Dr. Wasowicz heeft mijn eerste operatie gedaan op 15 augustus 2019. Daarna nog zes operaties, altijd was ze er voor me.’ Rob is lid van Oisterwijk in Beeld, en heeft veel natuurfoto’s gemaakt en meegeholpen aan de natuurfilm over Oisterwijk. Ten tijde van de presentatie, vorig jaar in het Natuurtheater, kon hij er niet bij zijn. Nu hij is opgeknapt, is het voor hem tijd om de dokter te bedanken.

‘Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis kwam ze ’s morgens voordat de artsen hun ronde deden even bij me langs. Zelfs op haar vrije dagen was ze nog met me bezig, door bloeduitslagen en scans te bekijken of onderzoeken voor me in te plannen. Ik kan wel zeggen dat ik na tachtig dagen ziekenhuis en zeven operaties verder een speciale band met haar heb opgebouwd, een arts met een hart voor haar pati├źnten!’