lezing goed oud worden

Jaren 60 en 70 livemuziek bij Kasteeltje in Haaren


Zondag 19 juli van 14.30 tot 17.30 uur luistert u op het terras bij Kasteel Nemerlaer in Haaren naar muziek uit de jaren 60 en 70.

Joris op gitaar en Hijme zingt.

Hijme & Joris brengen een ode aan vervlogen tijden. Engelstalige evergreens uit de jaren ’60 en ’70, terug naar vandaag. Afwisselend, in een opzwepend modern en vooral swingend jasje. Uit hun live gezongen jukebox komt een muzikale mix van Rock ‘n Roll met Chuck Berry, Elvis Presley, de Bellamy Brothers en de Rolling Stones, maar ook ballades van Elton John, Eric Clapton en Rod Stewart of country met Dolly Parton en uiteraard John Denver.

Het zijn vooral herkenbare nummers uit vroegere jaren, waar Hijme muzikaal mee is opgegroeid. Hijme is zijn leven lang al een enorme muziekliefhebber en zingen is wat hij het liefste doet. Joris begeleid al meer dan dertig jaar, met stem en gitaar. ‘Slow-hand-Clapton’ en een ritmische slag, brengen samen met een extra stem een gezellig levendig samenspel.

Dit keer buiten op het terras (uiteraard bij goed weer) bij Souterrain De twaalf Trappisten, met John en Helmi als gastheer en – dame.