ondernemers

Jaarmarkt Oisterwijk gaat niet door


De Moergestelse Jaarmarkt is voorlopig verzet naar 13 september.  26 juli gaat in Oisterwijk niet door.

Deze drukte op de jaarmarkt kan nu nog niet…

Peter Rozen, de kartrekker van Jaarmarkt Oisterwijk denkt dat het in het centrum van Oisterwijk kan. De gemeente laat echter weten: ‘Na goed overleg met de organisatie, is afgesproken dat de jaarmarkt op 26 juli in Oisterwijk geen doorgang vindt. Het blijkt niet haalbaar om op deze korte termijn de jaarmarkt op een verantwoorde manier te kunnen organiseren met inachtneming van de geldende maatregelen. De organisatie bekijkt of de jaarmarkt alsnog op een ander moment kan plaatsvinden.’

Het plan is nu de Oisterwijkse jaarmarkt 25 oktober te houden.

Voor de jaarmarkt in Moergestel is nog geen aanvraag ingediend. Daarover is nog geen beslissing genomen.