ondernemers

Introductie sporten bij ROEF! in Moergestel


Alle zomerse vrijdagavonden is er weer slowpitch bij Roef!

Softbal bij Roef! Moergestel (Foto: Rick Denissen)

De volwassenen onder ons weten het vast nog wel, de softbal uurtjes tijdens de gymlessen. Tijdens de zomer kun je op herhaling, want alle vrijdagavonden in juli en augustus is er bij Roef! in Moergestel de gelegenheid om slowpitch softbal wedstrijden te spelen. De poort is open om 19.00 uur en de wedstrijd start om 19.30. En echt iedereen vanaf 16 jaar is welkom om te komen spelen. Je hoeft dus geen lid te zijn van Roef. En je hoeft ook geen softbal ervaring te hebben.

Teams worden ter plekke samengesteld, alles is afhankelijk van het aantal personen aanwezig. Neem zoveel mogelijk je eigen materiaal, zoals handschoen, knuppel en helm mee. Heb je deze spullen niet, dan kun je ze bij de club ook lenen.

Gedurende de wedstrijden en ook erna zal de kantine open zijn. Zorg dat je je aan de anderhalve meter afstandsregel houdt.