lezing goed oud worden

Hoe is uw ervaring met Sociaal Team bij WMO in Oisterwijk?


De Oisterwijkse Onderzoeksredactie is een onderzoek gestart naar het functioneren van het Sociaal Team van de Gemeente Oisterwijk. Wat is uw ervaring bij het vragen van hulp aan de gemeente, op gebied van Maatschappelijke Ondersteuning (WMO)?

Ondersteuning in de zorg, voor ouderen, jeugd en gezin, of mensen die om wat voor reden ook iets niet volledig zelf kunnen …

In het Sociaal Team van de gemeente werken mensen die na een hulpvraag van een inwoner het gesprek aangaan, bekijken wat er aan hulpvraag wordt gesteld, wat daar voor nodig is, hoeveel budget daarvoor beschikbaar kan worden gesteld en wie die hulp kan uitvoeren. Dit proces start met een hulpvraag aan de gemeente, daarop volgen diverse gesprekken en afwegingen, tot en met het inhuren van een zorgorganisatie.

Uw ervaring?
De vraag is wat uw ervaringen zijn in het afgelopen jaar (2019 tot heden) tijdens uw aanvraagprocedure voor hulp, vanaf uw eerste telefoontje tot en met de aanvang van de ondersteuning. Zowel positieve als negatieve ervaringen zijn welkom. Wij vernemen wij graag hoe dit proces bij uw aanvraag is verlopen. Ook kunt u reageren als u iemand bij dit proces heeft begeleid, bijvoorbeeld als ouder, vriend of mantelzorger et cetera.

Privacy? Anoniem!
U mag uw reactie op Facebook geven, maar uw reactie mag ook via e-mail verstuurd worden. Dat kan ook anoniem! Als u dat aangeeft, verwijderen wij bij ontvangst direct alle herleidbare persoonlijke informatie!

Uw reactie of eventuele vragen zijn welkom via info@PITOnderzoek.nl