banner

Het Oisterwijkse Zomerorkest


Het Oisterwijks Orkest (HOO) start deze week met een zHOOmerorkest! Een gelegenheidsorkest waar ook muzikanten van andere orkesten welkom zijn om samen te repeteren naar een eenmalig optreden. Vanaf 17 juli tot en met 21 augustus, elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur in de harmoniezaal van Tiliander.

In concert met HOO (Foto: Annita Schepens).

In maart moesten alle muziekverenigingen hun activiteiten staken. Amper vier weken geleden konden we -weliswaar met beperkende maatregelen- gelukkig de draad weer oppakken. Dat was erg fijn. HOO kon zelfs nog een eerste uitvoering verzorgen. Toch hebben ze 13 weken geen repetities gehad en is het nu vakantie. Weer 6 weken geen repetitie. Maar daar hebben ze iets op gevonden!

HOO start vanaf aanstaande vrijdag met een eenmalig project om muzikanten de gelegenheid te bieden nog lekker door te spelen: het zHOOmerorkest! Dit houdt in dat ze van 17 juli tot en met 21 augustus een 6 tal repetities plannen op vrijdagavond met afsluitend een uitvoering op zondag 23 augustus op een locatie in Oisterwijk. Het project staat open voor elke muzikant in Oisterwijk, dus ook leden van andere muziekverenigingen zijn van harte welkom. Natuurlijk hebben ze nog steeds te maken met de beperkingen vanwege Corona. Dat betekent dat het aantal deelnemers beperkt is. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ga je in deze periode op vakantie of kun je er om andere reden niet alle repetities bij zijn? Ook dan kun je meedoen! Wanneer je de helft van de repetities aanwezig kunt zijn, kun je gewoon aansluiten. Wel is het prettig te weten wanneer je er wel of niet bent. Geef dat s.v.p. ook aan in je email.

Aanmelden kan met een mail naar secretariaat@hetoisterwijksorkest.nl.