lezing goed oud worden

Geen teststraat maar ‘corona-bag-straat’ bij Jeugdclub Pannenschuur Oisterwijk


Vanwege corona werd het seizoen bij Jeugdclub Pannenschuur in Oisterwijk ludiek afgesloten. Geen feestavond, maar de kids mochten langs de uitgiftestraat van de vrijwilligers om een goodiebag in ontvangst te nemen.

Voor alle kinderen een zak…

1 voor 1 komen alle kinderen aan de beurt…

Vrijdag 3 juli zou eigenlijk het eindfeest zijn van het jeugdclubjaar 2019-2020. Helaas kon dit niet gevierd worden zoals de vrijwilligers en kinderen dat gewend zijn. Omdat de kinderen afgelopen tijd al meerdere avonden hebben moeten missen, kregen ze allen een feestelijke verrassing, gesponsord door lokale ondernemers, met een ijsje van Matteo toe. Uiteraard volgens de veilige regels, met voldoende afstand. Het was voor de organisatie fijn om iedereen weer even te zien, en de sfeer was toch nog feestelijk, zoals de foto’s laten zien.

Feestelijke sfeer bij Wijkcentrum Pannenschuur…