ondernemers

Eerste team Dames ROEF! Moergestel gaat weer los!


Toen minister-president Rutte op 1 juli bekend maakte dat er weer gesport mocht worden werd het in één keer heel kort dag;  het is een verrassing en blijheid dat er toch een soort competitie gespeeld kan worden.

Dames 1 van ROEF!

De voorbereiding voor de start van de competitie was kort en krachtig, inmiddels hebben de dames 2 speelweekenden achter de rug en het vooruitzicht is dat zaterdag 18 juli de eerste dubbel-wedstrijd thuis op het veld van Roef! gespeeld wordt. Deze wedstrijd op sportpark Stokeind begint om 14.00 uur, de 2e rond 16.00 uur.

De honk-en softbalbond heeft besloten dat er geen zomerstop zal zijn voor Dames 1 dus er wordt gewoon doorgespeeld. De volgende wedstrijden thuis worden gespeeld op 1, 22 & 23 augustus

Gaan de dames het kampioenschap prolongeren? Komt het zien!