banner

Eerste padel Topcircuit P500 toernooi naar Oisterwijk


Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Deze racketsport heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden.

Onder de padelbanen bij Sla Raak Oisterwijk.

Het strategische karakter van de sport maakt het al snel verslavend omdat je onverwachte rally’s hebt. Het unieke aan padel is dat je gemakkelijk en snel leuke rally’s kunt hebben met je vrienden, ongeacht het verschil in racketervaring. Ook in Oisterwijk kan deze sport sinds het najaar van 2019 beoefend worden. Op het park van Sla Raak zijn er toen 3 padelbanen en een prachtige klein paviljoen gerealiseerd. Sindsdien zijn velen van ons enthousiast padel gaan spelen.

Dit is ook bij de KNLTB niet onopgemerkt gebleven. Sla Raak heeft de eer gekregen om het eerste Topcircuit P500 toernooi van het jaar te mogen organiseren. Het Topcircuit is het hoogste padel niveau in Nederland. De P500 toernooien zijn de zwaarst bezette toernooien met het hoogste prijzengeld. Er worden er dit jaar in Nederland maar 4 gespeeld. Dit toernooi, het HouseHunting P500 toernooi, zal plaats gaan vinden van 26 juli tot 2 augustus. Het kwalificatietoernooi zal van maandag tot vrijdag gespeeld worden en op zaterdag 1 en zondag 2 augustus zal de gehele Nederlands padeltop bij Sla Raak te bewonderen zijn.

Ben je benieuwd naar deze nieuwe sport en wil je deze toppers in actie zien? Kom dan gezellig tussen 26 juli en 2 augustus een wedstrijd kijken. Vanzelfsprekend volgens de corona richtlijnen.