banner

Eerste kermis in Moergestel kleurrijk verlopen


De kermis in Moergestel was de eerste van het land, na de coronacrisis. De foto’s tonen een heerlijke kermiskleur!

Gezellige drukte op de Moergestelse kermis (Foto: Rick Denissen)

De eerste avond waren er enkele problemen met het naleven van de regels en een ingrijpen van politie; de overige dagen zijn zover bekend rustig verlopen. Er was veel aandacht voor de regels, markeringen op straat en er waren toezichthouders en begeleiders aanwezig. Het kermisgedruis kon op gang komen.

De verstoring op vrijdagavond door ‘botsende’ jeugd kon het kermisplezier wellicht even temperen, maar er waren veel meer genietende mensen en ook complimenten voor de horeca, die zich volgens veel bezoekers netjes hadden aangepast.

Afgelopen dagen kwamen er wat leuke filmpjes voorbij (Klik hier), en Rick Denissen heeft een fotoserie gemaakt, waarvan we nog kunnen nagenieten. Het is voor ons de eerste en de laatste van dit jaar; in Oisterwijk geen kermis.