bosch car service

Dikke pret in Oisterwijk en Moergestel


Het mag weer! En ‘onze’ Jos is daar enorm blij mee, dat mag duidelijk zijn. Deze Oisterwijkse muziekliefhebber en boekenschrijver pakt dan ook flink uit. Zijn aankomende boekpresentaties worden voorzien van fijne muziek en mooie verhalen, ‘dikke pret’ verzekerd met een vrijblijvende beloning achteraf.

Jos Creusen

‘Eindelijk mag ik mijn ‘Dikke. Pret. Bonanza.’ weer ‘ns piefpafpoef presenteren in het jubelende land! Driewerf in mijn eigen Midden-Brabantse biotoop nog wel! Waar mijn wieg heeft gestaan! Waar ik wortel schoot! In Pierenbergs klapzand bij Mie Pieters! Als jc, Godenzoon, op het heilige voetbalbiljartlaken van de Gebr. Janssen Audacia Arena langs de Reusel in de Molenstraat! Tussen megastal en maïsveld! Schoen- en textielfactorij! Pot en pint! Snert en slaoj meej aai meej jùin meej èèrpel! Sint Jans Onthoofding en café Kerkzicht! Hierumtrent d’n Avé Maria-boskapel en ieder kent d’n mulder wel, dèt ie waar unne wèèvebeul, hij sloeg z’n vrouw teveul! Waar boreaal forum FvD in de vaart der volk’ren met de zegen van boerenbelangenappèl CDA en het fiat van vrijheidsverbond VVD kunst & cultuur onlangs wegpromoveerde tot vrije-tijdsverdrijf voor linkse hobbyïsten! (Geluk bij een ongeluk: fysiek gesproken ben ik stijf rechts!). Waar mijn roman zich grotendeels voltrekt! Bref: waar het leven goed is, want daar brandt nog licht!’

Het boek

Zondag 30 augustus om 14.30 uur in Boschoord (Gemullehoekenweg 143 in Oisterwijk) presenteert Jos Creusen zijn boek samen met Duo LOYF (Light On Your Feet) en lokaal talent Kathleen Willems (‘Het Elvis-meisje’). Een week later op 6 september om 14.30 uur bij De Brouwer (Rootven 11 in Moergestel) is het duo ook aanwezig, en vult het vast en zeker in Moergestel bekende ‘Taxi Naar Poppel’ (van lokale wereldhit ‘Het Corona-café’) het programma aan. Dat programma omvat voordracht uit eigen werk, Carel Burghout interviewt de auteur, Rob Rieter brengt Soundscapes en Chapmanstick en uiteindelijk tot slot kunt u een handtekening bemachtigen, als u dat wil.

En dat mag u allemaal gratis komen meemaken, tenzij vol, met geldelijke waardering naar eigen behoefte achteraf.