banner

Vakantie in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk!


Het is vakantie in Haaren, Heukelom, Moergestel en Oisterwijk!

Uitagenda

Gaat u slapen onder de sterren?

Vanwege corona zijn er een tijd geen activiteiten geweest, maar na de versoepeling komen er weer kleinere evenementen en activiteiten op gang. We hebben kort voor de vakantie de Uitagenda (klik hier)  en ons Uitpunt met recreatieve berichten (klik hier)  weer geopend. Minder dan andere jaren, maar ondanks dat is en blijft Oisterwijk en de omgeving uw bezoek meer dan waard!

Nieuwtjes melden

Juist nu het aantal activiteiten minder is, maar langzaam wel op gang komt, en we in de zomervakantie altijd wat minder snel zijn, is het belangrijk uw zomers activiteiten te melden. Maar ook leuke gebeurtenissen achteraf, foto en film zijn welkom.

Vanwege de vakantie kan het iets langer duren voordat we uw ingezonden kopij verwerken.