banner

Alle kinderen mogen deze zomer sporten bij ROEF! in Moergestel


De afgelopen tijd kregen veel kinderen van de basisscholen in Moergestel softbal of Beeball clinics. Nu is het de beurt aan de kinderen uit Oisterwijk!

Softbal bij Roef! Moergestel (Foto: Rick Denissen)

De kinderen in Moergestel hebben de kans gekregen om zich de basisbeginselen van de sport eigen te maken. En gaandeweg de tijd zagen de sporters van ROEF! steeds meer mooie acties, pittige slagbeurten en slim honklopen. Het was hartstikke gezellig, dat vraagt om meer!

In de zomervakantie zijn alle basisschoolkinderen uit de gemeente Oisterwijk, iedere maandag tussen 18.15-19.30 uur van harte welkom op de sportvelden aan het Stokeind om mee te komen doen met de training. Je hoeft je niet van te voren in te inschrijven. Wil je graag meer informatie dan kun je een e-mail sturen naar anniehekker1960@gmail.com (Annie Hekker) of contact zoeken via de Facebook pagina honk- en softbal Roef Moergestel.