brabantspronkjuweel

Vanaf 18e weer films in Tiliander Oisterwijk


Met veel plezier kunnen wij u laten weten dat de deuren van Tiliander en Den Boogaard weer open zijn!

Kijk voor de actuele openingstijden op Tiliander.com. Ook kunt u hier het filmprogramma bekijken. De organisatie heeft alle benodigde maatregelen genomen om u als bezoeker weer onbezorgd te laten genieten van de film.

Films

Huisvrouwen Bestaan Niet 2

18 juni om 20.00 uur in Tiliander en 22 juni 20.00 uur in Den Boogaard draait de film Huisvrouwen Bestaan Niet 2. In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

Joker

25 juni in Tiliander en 29 juni in Den Boogaard, zelfde tijd, kijkt u naar Joker. Arthur Fleck is een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian, maar hij is zelf altijd de klos. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

De films hebben geen pauze. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar. Entree €6,-.