banner

Robert van Beckhoven bakt aardbeienslof van 1,5 meter voor Oisterwijkse TV show (+ Film)


De Oisterwijkse Meesterbakker Robert van Beckhoven heeft alvast een hele lekkere lange aardbeienslof gemaakt.

Robert en DJ Matthy op 1,5 meter afstand, er zit een flinke slof tussen.

Aanstaande zondag zal er zo’n meesterlijk baksel van maar liefst 1,5 meter verloot worden tijdens de TV show met loterij. Maar voor de film (zie onder) moest er uiteraard ook alvast een tje klaar gemaakt worden, en die werd aangeboden aan de kinderen van De Hondsberg.

‘Wat lief,’ zo reageerde De hondsberg, ‘een Corona-proof aardbeienslof van 1,5 meter speciaal voor de kinderen van De Hondsberg! En onze eigen meesterbakker Maarten – met schoolweg 11 winnaar van Heel De Hondsberg Bakt – mocht de slof in ontvangst nemen en meespelen in een filmpje met JEMATTHY! Dankjewel lieve mensen van Lotgenoten. Wat fijn dat jullie aan ons gedacht hebben!’

Lotgenoten is de naam van de mega grote loterij die zondag live te zien is via LOVO en internet. 21 juni is worden de winnaars bekend gemaakt en een aantal prijzen bij de winnaars thuis gebracht. Een groot deel van de opbrengst gaat naar de Oisterwijkse Horeca om hen een steuntje in de rug te bieden.