banner

Politie naar Oisterwijk voor melding steekpartij


Meerdere eenheden van Politie zijn opgeroepen voor een steekpartij in Oisterwijk; er is een persoon licht gewond.

Politie en ambulance ter plaatse bij een melding van steekpartij in Oisterwijk.

De melding kwam vanaf de Pannenschuurlaan in Oisterwijk, waar ambulance en politie zondagavond met spoed aankwamen. Hier werd iets voor 23.30 uur een steekpartij gemeld. Er is zover bekend niemand ernstig gewond geraakt.

Geen steekpartij

Er bleek geen sprake te zijn van een steekpartij, zoals dat door de meldkamer van politie werd geregistreerd. ‘Deze melding schijnt heel erg mee te vallen. Agenten gaan in gesprek met licht gewond persoon,’ zo liet de Politie weten nadat ze ter plaatste de situatie hadden opgenomen. Het zou gaan om een vrouw die vermoedelijk in een verwarde toestand haarzelf heeft verwond.