banner

Paddenstoelexpert Martin Powell ontwerpt paddenstoelsupplementen*


Het Westen begint pas recent te zien wat het Oosten al heel lang weet: medicinale paddenstoelen bevatten krachtige eigenschappen.

Er zijn meer dan 7.000 verschillende soorten paddenstoelen. Met name in de Traditionele Chinese Geneeskunde worden paddenstoelen volop ingezet voor de algehele gezondheid te verbeteren en te ondersteunen. Maar welke paddenstoel moet je nu waarvoor gebruiken? Er zijn zoveel soorten en elke paddenstoel bevat zijn eigen unieke palet aan werkzame stoffen. Op dit moment zijn er een aantal paddenstoelen die enorm populair zijn in Nederland. Zo heb je bijvoorbeeld de Lion’s Mane als cognitieve boost. De Chaga ter ondersteuning van het immuunsysteem. Cordyceps verbetert de zuurstofopname in je bloed en je longcapaciteit. Shiitake helpt bij het verbeteren van je spijsverteringsimmuniteit. Reishi is een natuurlijke antihistamine wat helpt bij allergie. Tenslotte heb je nog de Maitake. De Maitake heeft een antivirale werking en is goed voor je immuunsysteem.

De Lion’s Mane paddenstoel in het wild.

Mushrooms4Life is één van de bekendste paddenstoelenmerken in Nederland. Hun assortiment is ruim en ze hebben diverse productlijnen. Van smakelijke mushroomdranken tot hoogwaardige capsules. De supplementen zijn samengesteld en ontwikkeld door de paddenstoelexpert Martin Powell. Met meer dan 15 jaar onderzoek heeft Martin supplementen van Mushrooms4Life bedacht en ontworpen. Zijn missie? Kwalitatieve paddenstoelsupplementen leveren die beschikbaar zijn voor het grote publiek. De supplementen zijn daarom voor een betaalbare prijs, biologisch gecertificeerd, natuurlijk gekweekt of in het wild geoogst en vegan. Dankzij een ingewikkeld productieproces bevatten de supplementen een superieure bio-beschikbaarheid. Mushrooms4Life is daarom zeker een aanrader als je interesse hebt in de kracht van medicinale paddenstoelen.

Paddenstoelsupplementen zijn niet op elke straathoek te koop. Je vindt de paddenstoelsupplementen van Mushrooms4Life bij de betere drogisterijen, therapeuten, gezondheids- natuurwinkels en webshops. Als jij echt alles over deze voedingssupplementen te weten wil komen kun je een gratis paddenstoelengids downloaden op de website van Mushrooms4life.

Wil jij weten waar je in de buurt van Oisterwijk paddenstoelsupplementen kunt kopen? Voor een actuele lijst met verkooppunten kun je terecht op de website. En wil je echt voor gemak gaan? Dan raden we je aan om de supplementen gewoon bij een webshop te bestellen. Dan wordt het vaak al binnen een aantal dagen bij je thuis afgeleverd. Wel zo makkelijk!

Ben jij een retailer op zoek naar assortimentsuitbreiding en ben je enthousiast geworden over deze mooie producten. Neem dan contact op met de voedingssupplementen groothandel Smart & Zo. Zij kunnen al je vragen over deze supplementen beantwoorden.

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer