banner

Ook deze zomer een Vakantieschool in Oisterwijk


Met de nodige maatregelen, is er ook dit jaar weer een vakantieschool in de zomervakantie, de herfstvakantie en de kerstvakantie.

Kinderen zijn creatief bezig op de Vakantieschool Oisterwijk (Foto Sanne van den Hove).

De data zijn 13, 14 en 15 juli, 22 oktober en 22 december. De vakantieschool is bedoeld voor kinderen die nu in de groepen 3 tot en met 8 van de basisschool zitten. Kinderen met een ‘special need’ krijgen voorrang bij de inschrijving. Het is deze keer vooral pret maken! Lekker ravotten in de Oisterwijkse bossen, vele spelletjes spelen, creatief bezig zijn in de natuur en lekker bewegen!

Er zijn speciale regelingen vanwege corona, en ook voor mensen die het inschrijfgeld van 15 euro niet kunnen betalen zijn er mogelijkheden. Voor meer informatiemail naar info@sannevandenhoven.nl of bellen met Sanne: 06-10697333.