banner

Oisterwijkse Opkikker organiseert samenzijn


Donderdagochtend was er in The Inside een moment van samenzijn voor de mensen die afgelopen maanden van de O’pkikker hebben genoten, het project waarmee meerdere lokale ondernemers voor een extraatje hebben gezorgd voor alleenstaande ouderen en kwetsbare inwoners van Oisterwijk.

Veel ruimte is nodig voor een veilige ontmoeting.

Zij durfden naar deze bijeenkomst te komen, en aan de foto te zien kon dat vooral omdat er goed afstand werd gehouden. Hiervoor was een grote ruimte nodig, en daarvoor werd The Inside ter beschikking gesteld. Er werd veel gepraat, er was muziek van Els op de achtergrond, koffie en thee aangeboden uit de keuken van The Inside en een lekkere cakejes aangeboden door Jumbo Oisterwijk. Jelle van den Elzen van Natuurlijk Gezond ging samen met de deelnemers aan de slag met stoelyoga. Anton Vulders had heerlijke wraps gevulde met spinazie, kip, verse tomatensaus en Irene Vulders assisteerde. Dennis van Gorp en Marloes Sperder van Leystromen waren aanwezig voor vragen over wonen en Annie Botermans met haar eerste hulp kennis was er, omdat zij veel weet over gezondheid, en corona! Alle mensen kregen een bloemetje mee naar huis van Bloemen van Sas. Eric Rentmeester namens Sociaal Huis Oisterwijk en Karin Rentmeester vanuit Mentorhulp Oisterwijk voor de organisatie.

Dank
Een groot dank gaat uit naar alle sponsoren, donateurs en de mensen die giften hebben opgebracht voor de O’pkikker. Deze ontmoeting biedt nazorg voor de mensen die zolang thuis moesten blijven. Weer samenkomen in kleine groepjes. Terug kijkende op een super leuke en gezellige ochtend staat meteen ook de aanmelding klaar voor volgende keer: 18 juni en 25 juni. Meedoen kan en mag, maar wel eerst even aanmelden via 06-47933872 of info@sociaalhuisoisterwijk.nl