banner

Meer bewegen na corona in Oisterwijk


Mensen met NAH, chronische beperking of specifieke fysieke klachten kunnen vanaf juli twee keer per week sporten in plaats van de reguliere wekelijkse training. Dit om u weer een actieve start te maken na het vele thuis zitten tijdens de corona maatregelen.

Persoonlijke begeleiding en advies bij het sporten.

WYzorg biedt u de mogelijkheid om middels de circuittraining en/of fitness uw kracht, balans en uithoudingsvermogen op pijl te houden. Dit doen ze voor mensen met een NAH in een rustige omgeving zonder storende prikkels, met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding en een sportprogramma op maat.  Voor 65-plussers en voor mensen met een chronische beperking is er een groepstraining om te werken aan kracht, balans- en coördinatie en uithoudingsvermogen.

Bel voor meer informatie, of een gratis proefles naar 06-42059520, mail naar jellevandenelzen@wyzorg.nl of kijk op www.wyzorg.nl