banner

Kindervakantieweek Wonderland Oisterwijk gaat digitaal


Door alle omstandigheden rondom Corona kan Wonderland dit jaar, in de vorm zoals je die gewend bent, helaas niet doorgaan. Toch wil de organisatie dit jaar niet in stilte voorbij laten gaan.

 

Wonderland vanuit thuis!

Hoe zou dit jaar de jaarlijkse groepsfoto er uit gaan zien? Niet zo, maar leuk wordt het zeker!  (Bron: Facebook Wonderland Oisterwijk)

Dit jaar is er geen Wonderland veld, geen tent en zijn er geen groepjes. Daarvoor in de plaats voer je van 10 tot en met 14 augustus de opdrachten en spelletjes uit vanuit thuis of in/rondom je huis. Dagelijkse krijg je ’s ochtends, via een filmpje op Social Media en LOVO, uitleg over wat we die dag gaan doen. Ga je iets maken? Of een speurtocht doen? Er staat een diversiteit aan ideetjes voor jullie klaar!

Om aan elkaar te laten zien hoe jullie Wonderlanddag is verlopen kan je (of je ouders) via een speciaal e-mailadres en whatsapp nummer foto’s en/of filmpjes toesturen. Een compilatie hiervan zie je in het Wonderland Journaal, elke dag rond 16:00 uur.

Kosten

Omdat de kosten dit jaar erg laag zijn, is meedoen aan deze alternatieve versie van Wonderland dit jaar gratis. Desalniettemin, gaat de organisatie er wel vanuit dat wanneer je je inschrijft je ook daadwerkelijk graag mee gaat doen aan het Wonderland Avontuur.En voor wie de kosten van de kleine benodigdheden niet kan betalen, kan Wonderland ook helpen, neem dan even contact op!.

Inschrijven voor dit alles kan via Wonderland-oisterwijk.nl tot uiterlijk 28 juni!