bosch car service

Jaarafsluiting Jeugdclub Pannenschuur Oisterwijk


Geen avondprogramma, maar toch een jaarlijks afsluit feest! Jeugdclub Pannenschuur sluit haar seizoen af met een leuke verrassing voor de kids!

De aanmeldingen stroomden weer binnen afgelopen jaar, en zoveel kinderen samen kan in deze tijd echt niet, daarom een speciale actie voor de jeugd!

Vrijdag 3 juli zou eigenlijk het eindfeest zijn van het jeugdclubjaar 2019-2020. Helaas kan en mag dit niet gevierd worden zoals de vrijwilligers en kinderen dat gewend zijn. Omdat de kinderen afgelopen tijd al meerdere avonden hebben moeten missen, organiseren de vrijwilligers op 3 juli toch een feestelijke verrassing.

Tegen inlevering van je pasje kun je een goodiebag komen halen bij het wijkcentrum in de Pannenschuur. Uiteraard volgens de veilige regels, met voldoende afstand, niet iedereen tegelijk, maar toch fijn om iedereen even te zien, en een leuk verrassing mee te krijgen. Binnenkort op de Facebookpagina van de Jeugdclub meer over deze ontmoeting!