banner

Een verhaal te mooi om niet te delen*


CBD is hét voedingssupplement van de 21ste eeuw. Het is een krachtig voedingssupplement waar iedereen het tegenwoordig over lijkt te hebben. Op het internet lees je veel positieve verhalen van mensen die deze olie hebben uitgeprobeerd. Een van de bekendere CBD-merken van dit moment is Medihemp. Zij hebben een heel mooi en puur product om te delen maar ook een verhaal dat ze graag willen delen met de buitenwereld.

Medihemp is namelijk een Oostenrijks familiebedrijf dat van origine is opgericht door twee zussen en een vriendin. Samen hadden ze een passie voor hennep. Deze passie wilden zij graag met de wereld delen. Hun idee was om iedereen van de kracht van hennep te laten profiteren. Want hennep is een krachtig voedingssupplement dat bijdraagt aan een gebalanceerde levensstijl. Met die gedachte ontwerpen zij hoogwaardige CBD producten die volledig duurzaam zijn geproduceerd. Zonder de tussenkomst van chemische middelen, hulp- of vulstoffen. Het eindproduct is zuiver en puur met enkel de kracht van Moeder Natuur.

Medewerkers van Medihemp in hun hennepvelden.

Maar hoe begon het verhaal van Medihemp? Aan het begin van hun avontuur hadden de drie meiden ‘slechts’ 15 hectare aan hennepplanten. Al snel breidden dit zich uit naar 400 hectare en het einde van hun groei is nog steeds niet in zicht. Medihemp blijft groeien en hoogwaardige CBD-producten produceren. Door hun revolutionair denken was Medihemp ook één van de eerste producenten die erin slaagden om de nieuwe CBG (cannabigerol) olie te produceren. Daarnaast zijn zij op dit moment ook bezig met het introduceren van twee nieuwe productlijnen: Vetrihemp en een Foodline. In deze Foodline bieden zij een volledig nieuw producten aan, zoals Hatcha en hennep proteïne. Vetrihemp daarentegen is CBD olie speciaal voor huisdieren, zoals honden en katten.

Wat maakt Medihemp naast hun innovatieve manier van denken zo bijzonder? Het is met name hun kennis, enthousiasme, passie, hoogwaardige producten en de mate aan transparantie van hun producten. De meiden hebben alles in eigen beheer; van het hennepveld tot aan de productie van de CBD-producten. Hierdoor kunnen ze de kwaliteit van hun volledige productieproces beheren en controleren. Om hun kwaliteit nog verder te bewaken, laten zij elke productbatch testen door een extern laboratorium. De analyses van dit laboratorium publiceren zij op hun website. Zij zijn één van de weinige CBD-merken die deze mate aan transparantie heeft en waar je precies kunt zien welke cannabinoïden en andere stoffen de CBD oliën bevatten.

Verder zijn alle producten van Medihemp voorzien van alle benodigde certificaten: Austria Bio Garantie GmbH en het Nederlandse biologische keurmerk SKAL. Ook voldoen ze aan de eisen van de European Food Safety Authority (EFSA).

Wil jij nu ook de CBD olie van Medihemp uitproberen? Op de website van Medihemp vind je een actuele verkooplijst van alle winkels en webshops die Medihemp producten verkopen. Ben jij retailer en wil je het merk Medihemp opnemen in jouw assortiment? Neem dan contact op met de CBD groothandel Smart & Zo voor meer informatie.

 

* Uitleg over de ster in de titel en de ‘pen met munten’ leest u in onze Disclaimer