bosch car service

Coronatest in Oisterwijk


Heb je klachten zoals verkoudheid, hoesten, verhoging of plotseling verlies van smaak en geur? Dan kun je je laten testen op het coronavirus. Zo kan de verspreiding van het virus onder controle blijven.

Afspraak maken

Help verspreiding voorkomen; bij klachten doe doe een test en blijf thuis.

Maak alleen een afspraak voor een test als je klachten hebt die passen bij het coronavirus. Zonder klachten heeft de coronatest geen zin. Bel voor een afspraak met 0800 1202 (alleen voor mensen vanaf 12 jaar). Houd jouw burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Blijf verder thuis en ga alleen naar buiten voor de test. Heb je andere vragen over het coronavirus? Bel dan naar 0800 1351.

Riscogroep of ernstig ziek

Val je onder een risicogroep of ben je ernstig ziek? Heb je bijvoorbeeld hoge koorts of ben je benauwd? Bel jouw huisarts, behandelend arts of de huisartsenpost. Bel bij een levensbedreigende situatie altijd 112.

Voor kinderen

Kinderen van 0 t/m 11 jaar laten testen? Maak een afspraak via de GGD Hart voor Brabant. Kijk op www.ggdhvb.nl voor de contactgegevens.