banner

Corona maakt plaats voor Uitpunt Oisterwijk en de uitagenda


Half maart werd het Uitpunt Oisterwijk gesloten; onze Uitagenda moest leeg en op onze website werd ruimte gemaakt voor informatie over Corona.

‘Corona’ is uit ons hoofdmenu verplaatst naar ‘Thema’ en heeft weer ruimte gemaakt voor onze uitagenda.Vanaf 1 juli mag er weer veel, en we hopen dan ook dat de lokale initiatieven weer opborrelen.

Uitpunt

Berichten in het thema Recreatie, Cultuur en Vermaak en de agenda van het Uitpunt vullen we samen met de organisatoren, de inzenders van vermaak, en ook door zelf actief te zoeken. Een bruisend geheel dat we weergegeven via verschillende media waaronder Twitter, Facebook, e-mail nieuwsbrief en verschillende regionale websites zoals Google Nieuws. Een bonte verzameling met een diversiteit aan activiteiten.

Wandel of pak de fiets in Oisterwijk en omgeving, zorg wel voor voldoende afstand! (Foto: Leny van Schijndel)

Corona

Corona gooide roet in het eten, maar er komen langzaam weer mogelijkheden voor recreatief vermaak in onze gemeente. Denk aan een wandeling of fietstocht, winkelen en terrassen, of lekker zwemmen in het bijzondere openluchtbad Staalbergven. Vanaf 1 juli mag er nog meer, en hopen we dat we onze agenda weer kunnen vullen! Dus, organiseert u iets in onze gemeente? Stuur ons een nieuwsbericht!

Bedankt!

Afgelopen maanden hebben velen zich ingezet voor de medemens, voor elkaar, en ons geholpen het lokale nieuws draaiende te houden. Wij hopen dat we ook deze bruisende agenda weer snel kunnen vullen!

Ieder die een bijdrage heeft geleverd, bedankt!