banner

Buuf haar leren stoelen moeten glimmen


Buuf is altijd heel zuinig op haar spullen. Alles is spic en span in huis. De bank en de leren stoelen hebben nog geen enkele uitdrogingsrimpel opgelopen. Ze zitten strak in hun vel alsof ze net een facelift hebben gehad.

Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk

Het geheim: smeren, nog eens smeren en uitboenen. Ik ken dat geheim, het werkt! Maar de ledercrème van buuf is nu bijna op. Waar haal je die zonder diep in je portemonnee te moeten duiken? Dat spul is echt niet goedkoop. En een flesje is zo leeg. Wat nu? Goed rondkijken dan maar…

In de uitverkoop, voor de buurvrouw meegebracht…

“Opruiming vanwege overname”, staat er bij een winkel in het dorp. Dat moeten we hebben! Daar zie ik de flesjes ledercrème al staan, van een vertrouwd merk. Zal ik het erop wagen? Als ik het eerst aan Buuf ga vragen zijn ze misschien al weg als ik terug ben. Inladen dus maar. “Buuf, zocht jij nog ledercrème?”, vraag ik. “Jazeker, ik neem ze graag van je over”. Verkocht!!

En zo blijven de stoelen van Buuf glimmen…

DTZ logo low