genieten

Beeldbank Oisterwijk: Openluchttoneel


De Beeldbank in Oisterwijk toont u films van vroeger en nu. Wekelijks presenteren de vrijwilligers van de beeldbank u een film, die u in de Beeldbank terug kan vinden.

Natuurtheater Oisterwijk

Fragment uit de film van LOVO.

Gebruikelijk vinden in deze tijd van het jaar vele Oisterwijkers én niet Oisterwijkers de weg naar het Natuurtheater. Traditiegetrouw opent Theatergroep Trappaf het seizoen, snel daarna volgen uitvoeringen van de VOS en Amio. Slechts enkele jaren terug trok ook de Operettevereniging een groot publiek naar het fraaie, midden in het bos- en vennengebied gelegen openluchttheater. In 2015 vierden we het feit dat er 100 jaren openluchttoneel in Oisterwijk werd gespeeld. LOVO dook de geschiedenis in om deze theatervorm in een interessante driedelige documentaire in het spotlicht te zetten en er verscheen een boek (Klik hier).