banner

Weer gewonde na aanrijding op fietspad Baerdijk Oisterwijk


Kort voor 15.00 uur heeft er woensdagmiddag een aanrijding plaats gevonden tussen een auto en een vrouw op haar scootmobiel.

Vrouw aangereden op fietspad Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

De automobilist zag de vrouw en haar scootmobiel over het hoofd. De vrouw kantelde met haar scootmobiel en raakte gewond. Omstanders verleenden eerste hulp. De vrouw is ter plaatste door ambulancepersoneel nagekeken.

Nog een!

Tijdens het onderzoek door politie, en een gesprek met de bestuurder, scheelde het een haar of er werd ook een meisje van haar scooter gereden door een andere naderende automobiliste.

Bij deze oversteekplaats gebeuren regelmatig ongelukken. Vanwege de omleiding tijdens de wegwerkzaamheden aan de Moergestelseweg, is er meer verkeer en zijn sommige automobilisten ongeduldig in hun weggedrag. Regelmatig negeren deze het gelden stopgebod.