banner

Trinitas Oisterwijk bouwt kers op de taart


Nu het eerste voetbalseizoen van vv Trinitas-Oisterwijk bijna ten einde is volgt een nieuwe fase in de werkzaamheden op en rond Sportpark Den Donk: Na de aanleg van kunstgras en nieuwe lichtmasten, volgt de bouw van een nieuwe kantine voor de fusieclub Trinitas Oisterwijk.

Het langewerpige ontwerp van het nieuwe clubhuis (Bron: Trinitas Oisterwijk)

Na overleg met terreinmeesters, kantinemedewerkers en andere leden in kleinere groepjes is een finaal ontwerp tot stand gekomen. Op basis van deze tekeningen en bijbehorende gegevens is eerder dit jaar een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) bij de gemeente ingediend (in afwachting) en een aannemer geselecteerd. ‘Het geduld van onze voetballende leden is op de proef gesteld. Het was natuurlijk het fijnste geweest om als nieuwe vereniging meteen ook in een nieuwe gezamenlijke kantine te starten. Het bestuur waardeert enorm hoe flexibel de leden zich hebben opgesteld om deze tijdelijke situatie te overbruggen en is dan ook blij dat er binnenkort van start kan gegaan worden met het bouwen van een clubgebouw. Ik hoop dat het een nieuwe, gezellige thuisbasis kan worden voor al onze leden en toekomstige leden,’ voegt Marc Damen toe.

Begroting

De begroting van de nieuwbouw wordt op dit moment uitgewerkt en zal waarschijnlijk in een digitale ALV ter stemming worden gebracht. Het nieuwe clubgebouw zal aan de westzijde van de huidige kantine van vv Trinitas-Oisterwijk worden gebouwd. ‘Zoals het er nu naar uitziet gaan we kort na de bouwvak van start,’ geeft Hein Geertsma aan. ‘Als kandidaat aannemer werd Hoefnagels geselecteerd.’ De oplevering van het nieuwe clubgebouw staat gepland voor het eerste kwartaal 2021. Na oplevering zal de huidige kantine van vv Trinitas-Oisterwijk (oude Nevelo-kantine) worden gesloopt door de gemeente en het hoofdveld (natuurgras) aan de oostkant zal worden opgeschoven richting dit nieuwe clubhuis.

Hieronder een afbeelding van het gehele nieuwe sportpark met aanduiding nieuwbouw en in het rood de locatie van de huidige kantine:

Midden de nieuwbouw, in rood de huidige plek (Bron: Trinitas Oisterwijk).