banner

Spreekuur Taalhuis Oisterwijk weer open in Tiliander


Het taalcafé is nog niet open, maar het Taalhuis is op afspraak wel te bezoeken! Het Taalhuis is de plek waar je vragen kan stellen en advies krijgt over taal of computervragen, voor inwoners, vrijwilligers en professionals.

Tanja Pieters helpt je bij het Taalhuis.

Bij het Taalhuis Oisterwijk kun je terecht voor al je vragen die het hebt rondom het leren van de Nederlandse taal. Niet alleen voor mensen voor wie Nederlands de tweede taal is, maar vooral ook voor mensen die gewoon in Nederland zijn geboren. Heb je een vraag en wil je je Nederlands verbeteren, dan ben je bij het Taalhuis aan het goede adres.

Bij het Taalhuis in de Tiliander was het voor de corona-crisis een drukte van belang. Zowel de anderstaligen, maar ook Nederlandse mensen wisten het Taalhuis Oisterwijk te vinden. Niet alleen voor vragen rondom taal, maar ook computervragen werden er regelmatig gesteld. Naar die drukte willen de medewerkers graag weer terug, maar wel verantwoord.

Vanaf dinsdag 9 juni tussen 9-12 uur vind je het Taalhuis op de begane grond in de Tiliander. Om dit veilig te kunnen doen is het belangrijk dat je vooraf even belt naar 06-83614509 om een afspraak te maken. Je mag ook rechtstreeks naar de Tiliander komen en daar een afspraak maken voor een gesprek. Het gesprek is op 1,5 m afstand, maar niet minder gezellig.

Heb je nog vragen? Mail dan naar tanjapieters@contourdetwern.nl of bel naar Tanja: 06-83614509.

DTZ logo low