banner

Rotary Oisterwijk opent hulplijn voor ondernemers


Rotary opent voor de regio Oisterwijk, Moergestel en Haaren een informatie- en hulplijn voor ondernemers met vragen in deze coronatijd.

Hoe zorg ik dat ik voldoe aan de richtlijnen? (Foto: Joris van der Pijll).

Rotary Oisterwijk de Kampina beschikt over een diversiteit aan kennis en expertise, waaronder advocatuur, belastingzaken, financieel management, training en coaching, organisatie-identiteit en communicatie, industriƫle productie, architectuur, detailhandel, zorg, onderwijs, etc.

Bent u ondernemend zelfstandige, in kleinbedrijf of ambacht? Bent u kunstenaar of artiest? Bent u professional in zorg en onderwijs? Heeft u zorgen door toedoen van de corona maatregelen en wilt u sparren over uw mogelijkheden voor de toekomst?

Via dit belteam stellen zij hun expertise (AVG-proof) gratis aan u ter beschikking. Het belteam is gedurende werkdagen op vaste tijden bereikbaar via 06-57250631.

Vragen waarvoor u terecht kunt:

* Hoe vind ik de juiste weg naar instanties?
* Hoe maak ik mijn bedrijf Corona proof?
* Moet ik mijn identiteit of focus herijken?
* Wie kan me helpen met personele, financiƫle, juridische of fiscale vragen?
* Wie kan me helpen met sociaal-emotionele vragen, sales – marketing- of communicatie vragen?
* Wie kan me helpen met praktische vragen over interieurinrichting, vervoer, transport, inkoop?
* Hoe maken we van een crisis een kans?