banner

Openingstijden Tiliander en bibliotheek


Sinds 11 mei zijn enkele richtlijnen vanuit de overheid en RIVM versoepeld met betrekking tot de openingstijden van verschillende organisaties. Zo is de Bibliotheek weer op aangepaste tijden open en mogen de sociale organisaties op de 1e verdieping in Tiliander weer bezoekers ontvangen.

In het onderstaande overzicht kunt u lezen welke organisaties wanneer geopend zijn. Te allen tijde zullen de richtlijnen zoals opgesteld door de overheid gevolgd worden.

Maandag t/m Vrijdag
08.30-13.45 uur
Heeft u een afspraak met een van de organisaties van het Sociale Team op de 1e verdieping van Tiliander? Uitsluitend voor deze bezoeken-op-afspraak is Tiliander geopend van 08.30-13.45 uur. Kom binnen via de entree aan het Lindeplein. Wij verzoeken u om niet door de Bibliotheek te lopen.

14.00-18.00 uur

Tiliander Oisterwijk (Foto: Iris de Groot)

De Bibliotheek is tijdens deze uren geopend. Lever uw boeken in bij de entree aan het Lindeplein. Wilt u boeken lenen? Volg dan alle richtlijnen die beschreven staan op de borden en volg de aanwijzingen van de Bibliotheekmedewerkers.

14.00-22.00 uur
Binnen deze uren worden er weer één op één muzieklessen gegeven. Staat uw muziekles gepland? Kom binnen via de rechter schuifdeur aan de Spoorlaan. Dit is voor de muziekdocenten en leerlingen de in- en uitgang.

Zaterdag
10.00-15.00 uur
De Bibliotheek is tijdens deze uren geopend. Lever uw boeken in bij de entree aan het Lindeplein. Wilt u boeken lenen? Volg dan alle richtlijnen die beschreven staan op de borden en volg de aanwijzingen van de Bibliotheekmedewerkers.

Zondag
Heel Tiliander is op zondag gesloten.

Juni
Bezoekers van TIP (Toeristisch Informatie Punt) kunnen in juni weer terecht op dinsdag t/m zaterdag van 10.00-13.00 uur. Vanaf 2 juni gaat het terras weer open, maandag t/m zaterdag vanaf 12.00 uur.

Juli
Als er toestemming komt om vanaf 1 juli groepen tot 100 personen te ontvangen, zullen de openingstijden waarschijnlijk wijzigen. De bovengenoemde openingstijden gelden dus uitsluitend voor de maand juni.

Wilt u meer informatie van een bepaalde organisatie of wilt u een afspraak maken? Kijk dan op tiliander.com/contact voor alle directe telefoonnummers. Voor vragen kunt u mailen naar info@tiliander.com.