ondernemers

Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk?


 Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures Zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

Dit kan nu niet fysiek, maar aandacht en zorg is er zeker!

Hoewel het op dit moment niet mogelijk is om naar het spreekuur van het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk te komen, blijft het wel mogelijk om het steunpunt via telefoon of e-mail te bereiken. Houd de vrijwilligersvacaturebank op de website www.contourdetwern.nl dus goed in de gaten en reageer vooral op een vacature die jou op het lijf is geschreven.

1 op 1 contact

 De ouderen in de gemeente Oisterwijk zijn juist nu blij met iemand die opbelt, of die zorgt voor het doen van de boodschappen. Bel of mail dus als je iets wilt betekenen voor deze mensen. Coördinator Jacqueline van den Acker van de afdeling Informele Zorg van ContourdeTwern Oisterwijk bekijkt graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn. 

Andere vacatures

Stichting Inlooppunt Oisterwijk zoekt betrokken mensen die straks, als de huiskamers weer opengaan, helpen bij het ontvangen van de gasten of bij het verzorgen van de lunches. De stichting is ook dringend op zoek naar iemand die het stokje van de huidige penningmeester wil en kan overnemen.

Belangstelling voor een van de bovenstaande vacatures of benieuwd naar meer aanbod? Klik dan op onderstaande link en selecteer werkgebied Oisterwijk & Moergestel.

Contact opnemen met het Vrijwilligerssteunpunt

Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low