banner

Nieuwe Picknickroute in Oisterwijkse bossen en Kampina


Met het zicht op de opening van de terrassen, maar ook rekening houdende met het opzoeken van de ruimte, is deze week de Picknick Route gelanceerd.

Fietsen en tandems worden op locatie klaar gezet.

De route start bij bosrestaurant en hotel Meneer van Eijck in Oisterwijk, en werd samengesteld door Annita Schepens van Schepens Fietsverhuur. Eventueel benodigde fietsen, tandems of elektrische fietsen worden door Schepens Fietsverhuur na reservering op locatie voor u klaar gezet.

Schepens Fietsverhuur verzorgt meerdere fietsroutes op thema, en geeft daarbij ook advies over de geldende corona-maatregelen. Zo worden drukke plekken bewust vermeden en is voor eventuele versnapering onderweg gekeken naar afhaal plekken. Bij de Picknick Route krijgt u een lunchpakketje mee voor onderweg.

Bij de Picknick Route is een lunch inbegrepen.