glasvezel

Na de Thuiskwis weer een nieuwe Thuisbingo in Oisterwijk


Oisterwijk vierde bevrijdingsdag met een Thuisbingo, en afgelopen weekend was er de Thuiskwis. Geweldig succesvol en voor herhaling vatbaar.

Vrijwilligers van LOVO nemen het op en zenden uit… (Foto: Karel Verkerk)

Bij de Thuiskwis zaterdag wonnen meerdere teams diverse prijzen: De jobbies, Corona Buddies, Dames klets, Altijd de leste, De divas, De meet 2.0, De dorstige denkers, Team Parelkwis en Stay homies vielen in de prijzen. Met specifiek de winnaars van de Kennisprijs en Hoofdprijs respectievelijk Kwis pioenen en De tegenpartij. De vragen en opdrachten waren door meerdere organisaties en bedrijven samengesteld, en daardoor ontstond een divers aanbod. Veel groepen reageerden na afloop vol lof over de leuke avond, die wel stevig was, maar met veel lol.

Bingo! (Foto: Karel Verkerk)

Nog een keer!
Komend weekend is voor de horeca waarschijnlijk het laatste weekend in lockdown, en zij gaan je er doorheen helpen. Nog een laatste dikke vette uitsmijter in de grote online ‘einde lockdown bingoshow’. Zaterdag 23 mei vanaf 19.30 uur is de show live te volgen op LOVO TV en You Tube. Het beloofd weer een grandioos bingo- , prijzen- én muziekspektakel te worden.

Bestel alvast je kaarten via Oisterwijkbingo@gmail.com. Kaartverkoop gaat hetzelfde als de vorige keer: 1 kaart met 3 spelen kost 10 euro. Bij aankoop van 3 kaarten krijg je er een fles bubbels bij voor de dames en voor de heren een sixpack bier! (Andersom mag ook)

De filmopnamen van de vorige keer zijn helaas niet terug te zien, maar we hebben de foto’s nog!