banner

Minderjarige meisjes uit Haaren en Oisterwijk aangehouden voor gewapende overval


Op dinsdagochtend 26 mei zijn twee minderjarige meisjes uit Haaren en Oisterwijk aangehouden voor betrokkenheid bij een woningoverval op zaterdagavond 4 april in Oss. Het 55-jarige slachtoffer werd die avond in zijn woning in Oss overvallen door drie personen.

Deze drie personen bedreigden de bewoner met een vuurwapen en eisten geld en goederen van hem. De bewoner verzette zich echter waarop een worsteling ontstond. Uiteindelijk wist de bewoner de gang van zijn huis te bereiken en de daders gingen er via de voordeur vandoor. De daders namen uiteindelijk enkele goederen mee vanuit de woning. Het onderzoek leidde naar de nu aangehouden verdachten. We zijn nog op zoek naar andere betrokkenen en het onderzoek is in volle gang.