anytime

Gewonden naar ziekenhuis na aanrijding met motor in Oisterwijk


Een motorrijder en zijn passagier botsten zaterdagavond tegen een auto op de Hoogstraat in Oisterwijk.

Motor en auto kwamen met elkaar in botsing bij de inrit van een parkeerplaats in het centrum van Oisterwijk (Foto: Toby de Kort).

De motorrijder botste tegen de zijkant van de auto waarna beide werden gelanceerd en gewond raakten. De motorrijder werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd; zijn passagier werd ter plaatse behandeld aan zijn verwondingen. De schade aan de auto en de motor zijn fors. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd. Verschillende getuigen melden dat de motorrijder een flinke snelheid had; ze hoorden de klap van het ongeval. De politie onderzoekt de zaak.

De voorvork is door de klap afgebroken (Foto: Toby de Kort).