bosch car service

Gerd Leers in gesprek met Oisterwijks burgemeester Hans Janssen


Volgens de Rooie Roeptoeter is CDA prominent Gerd Leers recent op het gemeentehuis in Oisterwijk in gesprek geweest met burgemeester Hans Janssen.

Burgemeester Hans Janssen

Gerd Leers is prominent CDA politicus en was adviseur van het CDA bij de onderhandelingen met FvD en VVD. Tijdens die onderhandelingen zou hij op het gemeentehuis in Oisterwijk een gesprek hebben gehad met burgemeester Hans Janssen, ook prominent CDA-er. ‘Janssen die als burgemeester wel vaker politiek bedrijft, spreek dus op ons gemeentehuis met de onderhandelaar van het CDA. Ging het over zijn eigen ambities richting provincie? Immers zijn 2e termijn als burgemeester loopt af. Of ging het over de kandidaat van Forum voor Democratie Peter Smit? Moest Janssen informatie over hem verstrekken voor het CDA-onderhandelingsteam? In beide gevallen overschrijdt hij als burgemeester hiermee een grens door als burgemeester zich op ons gemeentehuis hiermee bezig te houden,’ zo laat de RRT weten.

Wat het doel was van dit gesprek weten we waarschijnlijk binnenkort; we hebben de burgemeester om uitleg gevraagd.