banner

Gemeente Haaren organiseert digitaal spreekuur


Burgemeester en wethouders van Haaren zijn digitaal bereikbaar tijdens hun spreekuur.

Het Gemeentehuis in Haaren (Foto: Joris van der Pijll).

De dorpshuizen zijn gesloten en ze willen de inwoners toch de mogelijkheid geven, zeker in deze tijd, om vragen te stellen aan het college. Daarom organiseren ze op maandag 11 mei van 19.00 – 20.00 uur een live chatsessie. Ze gebruiken hiervoor Messenger van Facebook. Maar ook via mail kunnen vragen gesteld worden.

Via de ‘bericht versturen’ knop op de Facebookpagina van de gemeente Haaren kunt u een gesprek starten. Typ de naam van het collegelid aan wie u een vraag wil stellen en schrijf uw vraag er direct achteraan, bijvoorbeeld: YVESDEBOER + uw vraag. U ontvangt het antwoord van het collegelid.

Heeft u geen Facebook account maar wel een vraag? Stel uw vraag per e-mail naar communicatie@haaren.nl. Het antwoord ontvangt u uiteraard per e-mail.

Voor meer hulp in coronatijd, kijk ook op Oisterwijknieuws.nl/corona