banner

Frietpan verkocht en bakkie op gereserveerd


De frietpan is verkocht, bakkie is gereserveerd, afspraak gemaakt…

Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk:

Straks als het weer kan en mag, doen ze samen een bakkie!

Een tijdje geleden schreef ik al dat buuf van haar frietpan af wilde. “Kun jij hem op Marktplaats zetten?”, vroeg ze toen. Ik stelde voor om van de opbrengst samen iets te gaan drinken.“Daar kunde gij gin bakske van doen.”, grapte buuf nog.

Na maanden van handjeklap is de frietpan nu VERKOCHT. Nou, een bakkie large zit er zeker wel in, misschien zelfs met iets erbij. Voor ons alle twee!

Het heuglijke nieuws deel ik aan buuf mee. “Echt waar? Ik dacht dat je hem nooit kwijt zou raken”, zegt ze. Maar Corona zorgt ervoor dat we ons bakkie nog even moeten uitstellen. We maken een afspraak als het weer veilig is. “Altijd goed, die afspraak loopt niet weg”, zegt buuf.

We zetten ons bakkie dus nog maar even op GERESERVEERD.

DTZ logo low